GGD Hollands Noorden waarschuwt voor een tekort aan vaccins tegen rabiës, beter bekend als hondsdolheid. Het vaccintekort is landelijk en dat levert bij GGD HN een wachttijd van minimaal zes weken op. "Mogelijk zijn er andere aanbieders die nog een grotere voorraad rabiës vaccin hebben. Mogelijk kun je hier wel terecht. GGD Hollands Noorden heeft geen inzicht in waar nog voorraad is."

Mensen die al zijn gestart met een serie rabiësvaccinaties kunnen deze gewoon afmaken, maar de vaccins die verder nog op voorraad zijn worden bewaard voor incidenten met een verhoogd risico op infectie.

Wie een afspraak voor een rabiësvaccin wil maken kan dat doen via het Spreekuur Reizigersvaccinaties van GGD HN, maar hou dus rekening met anderhalve maand wachttijd.
Pin It
Bekeken: 1775x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/