Aannemer Boskalis is begonnen met de herinrichting van de Zuidtangent in Heerhugowaard, tussen het Stationsplein en de Westtangent. De weg is dicht en inmiddels zijn ook de fiets- en voetpaden van het Stationsplein tot het Parelhof afgesloten. Bovendien staat er een slagboom op Stationsplein tussen de kruising met  en het NS-station.

Het stuk Zuidtangent was aanvankelijk alleen dicht voor autoverkeer, maar gemeente Dijk en Waard constateerde dat de kruising met de Westtangent te onveilig is. De verkeerslichten staan uit en vooral als het druk is, ontstaan risicovolle situaties wanneer fietsers en voetgangers willen oversteken. Fietsers en wandelaars zullen om moeten via de Stationsweg. De afsluiting van de Zuidtangent duurt tot en met 26 augustus. (tekst gaat door onder de foto)

Herinrichting van de Zuidtangent in Heerhugowaard, tussen het Stationsplein en het Parelhof Herinrichting van de Zuidtangent, ter hoogte van de Westtangent


Alleen lijnbussen en hulpdiensten kunnen langs de wegafzetting op het Stationsplein. Ander verkeer moet de Zuidtangent dus omzeilen via de W.M. Dudokweg. De afzetting is goed te zien vanaf de Westtangent en er staat een verkeersregelaar op de kruising. Voor verkeer vanaf de Umbriëllaan staat er bij de Stationsweg naast de weg een hek met een groot bord, dat aangeeft dat er geen doorgang is over 200 meter. Het gebeurde maandag echter nog wel eens dat bestuurders deze niet zagen en vervolgens verrast werd door de slagboom.
Pin It
Bekeken: 1889x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/