De man die vrijdagnacht een Alkmaarder zou hebben doodgeschoten in Den Helder is nog steeds voortvluchtig. Bij de schietpartij raakte een andere man zwaargewond. Ook moest iemand nog voor behandeling naar het ziekenhuis.

Afgelopen vrijdagnacht ging het bij café De Bierbron aan de Bassingracht in Den Helder vreselijk mis. Bij een schietincident overleed een 25-jarige man uit Alkmaar. Een andere man raakte zwaargewond en daarnaast werd er nog een persoon opgenomen in het ziekenhuis. "De man is niet meer in kritieke toestand", vertelt een woordvoerder van de politie tegen mediapartner NH Nieuws. De andere persoon, die lichtgewond raakte, mocht na een behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Volgens buurtbewoners gaat het wel vaker mis bij café De Bierbron, dat die avond voorlopig voor het laatst open zou zijn, omdat de vergunningen van het café zijn ingetrokken. "Er gebeurt wel vaker wat, ja", mompelt een man. "Een vechtpartijtje of dronken lui. Maar dat heb je altijd wel bij een uitgaansgelegenheid."

De politie heeft de schutter nog steeds niet op kunnen sporen. Wel is een signalement gedeeld van de vermoedelijke schutter. Zijn identiteit is bij de politie bekend. Het gaat om een man van rond de 25 jaar oud en 1.75 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en lichte huidskleur met gemillimeterd haar en een stoppelbaardje. Hij droeg zwarte kleding, een trainingspak en heeft een zwarte pet op.


Op de Facebookpagina van het 25-jarige slachtoffer staat dat hij woonachtig was in Den Helder. Volgens een politiewoordvoerder stond de man ingeschreven in Alkmaar en werkte hij daar ook.


Pin It
Bekeken: 1633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/