Een 25-jarige man is vrijdagnacht overleden na een schietpartij in Den Helder. Volgens zijn eigen Facebook en bekenden van de man was hij woonachtig in Den Helder. Een woordvoerder van de politie meldt dat hij wel als inwoner stond ingeschreven in Alkmaar, waar hij ook werkte. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleed niet veel later aan zijn verwondingen.

Van de dader ontbreekt op dit moment elk spoor, de politie laat weten bekend te zijn met de identiteit van de schutter. De schietpartij gebeurde bij een café aan de Bassingracht in Den Helder. Naast de 25-jarige Alkmaarder raakten ook twee anderen gewond. Het is onduidelijk hoe het precies met het tweetal gaat. Via Twitter heeft de politie wel gemeld dat één van hen er zeer ernstig aan toe. De politie heeft de omgeving van het café in Den Helder afgezet met het bekende rood-witte lint.
Pin It
Bekeken: 4720x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/