Voor de tweede keer binnen een paar maanden wordt een festival verplaatst vanwege de slechte staat van het ijsbaanterrein in 't Kruis. Waar eerder Popfestival Dijk en Waard eenmalig op sportpark De Vork werd gehouden, kan nu ook Heerhugowaard Live niet doorgaan op het grasveld.

"Ik ben er vandaag nog langsgereden en het kan gewoon niet. Er zijn constant grote plassen op het terrein", vertelt organisator Ad Molenaar aan Dijk en Waard Centraal. Het is al jaren een begrip in de regio: Heerhugowaard Live. Midden in het oude centrum van 't Kruis wordt, met behulp van lokale bedrijven, feest gevierd. Maar dit jaar verhuist het evenement dus naar de vernieuwde poptempel FG Live en het Strand van Luna. Het festival staat gepland op 23 en 24 september. Onder meer Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters en illusionist Hans Klok geven een optreden. "Met deze locatie belooft het een prachtige locatie te worden. We kunnen niet wachten om de geboekte acts te zien shinen." (Tekst gaat verder onder de foto)

Hans Klok is een van de grote namen op het Heerhugowaardse festival (Beeld: aangeleverd)


De organisatie van Heerhugowaard Live kijkt al langere tijd voor een nieuwe locatie. Want niet alleen is het terrein geregeld in slechte staat. Ook wordt het steeds drukker. Molenaar sluit niet uit dat het festival vaker gehouden kan worden in en bij de poptempel. "Dat is zeker geen slecht idee", reageert hij. "Maar laten we eerst kijken hoe het dit jaar gaat."

De kaartverkoop voor Heerhugowaard Live is al eerder gestart. Zaterdag 23 september staat in het teken van de jaren tachtig en negentig. Gedurende de hele middag en avond zullen diverse Nederlandse bands het podium betreden. Waaronder coverbands U2Two, ABBA Fever en Queen Must Go On. De dag wordt afgesloten door optredens van de Hermes House Band en Edwin Evers Band. De zondagprogrammering wordt geopend door illusionist Hans Klok. Later op de middag staan Nederlandse artiesten als Yves Berendse, Berget Lewis, Frans Duijts, Xander de Buisonje, Jeroen van de Boom, BENR en Emma Heesters op het podium. De hoofdact van de avond is dj-groep Kris Kross Amsterdam.

Tickets kosten 35 euro en zijn verkrijgbaar via heerhugowaardlive.nl.
Pin It
Bekeken: 2585x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/