Ze had er al behoorlijk wat vertrouwen in, maar Lisanne de Witte gaat met de estafetteploeg naar de WK atletiek. Met haar 30 jaar en bak aan ervaring wordt de atlete uit Castricum gekscherend de 'mama van de estafette' genoemd. In Boedapest zal De Witte de 4x400 meter lopen. In totaal gaan 11 Noord-Hollandse atleten naar de WK atletiek.

Met haar zilveren plak op de NK atletiek van afgelopen weekend deed De Witte een serieuze sollicitatie. Ze eindigde met haar tijd van 52,62 achter Nederlands kampioen Eveline Saalberg, die ook meegaat op de estafette. Na haar race zei De Witte al dat ze goede hoop had op een ticket naar Boedapest. "Als ik tweede word op een NK, dan gok ik wel dat ik mee mag", vertelde De Witte tegen mediapartner NH. Het team van de 4x400 meter bestaat verder uit Lieke Klaver, Femke Bol, Cathelijn Peeters, Zoë Sedney en Eveline Saalberg. "Ik heb wel goede kindjes, hè", lacht De Witte over het feit dat ze als 'mama van de estafette' wordt gezien. Van alle atleten liep De Witte op de meeste grote toernooien. De Olympische Spelen en meerdere EK's en WK's pronken op haar cv.

De Atletiekunie maakte de lijst met atleten bekend die Nederland vertegenwoordigen op de WK. De volgende Noord-Hollandse atleten gaan mee naar Boedapest: Lieke Klaver (400 meter, 4x100m en 4x400m) Nadine Visser (100 meter horden en 4x100m), Maayke Tjin A-Lim (100 meter horden), Tasa Jiya (200 meter en 4x100m), Jessica Schilder (kogelstoten), Anouk Vetter (meerkamp), Pauline Hondema (verspringen), Menno Vloon (polsstokhoogspringen), Denzel Comenentia (kogelslingeren), Rik Taam (tienkamp) en Isayah Boers (4x100m).
Pin It
Bekeken: 636x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/