De in Oudkarspel geboren Mikki van Wijk is door naar de volgende ronde van talentenjacht The Talent Scouts. De zangeres deed auditie met het nummer 'Verloren & Verliefd' en heeft zich verbonden aan talentscout Nicky Romero.

"Ik ben hier heel blij mee. Nicky heeft veel te bieden", vertelde zangeres Mikki over haar scout. In het nieuwe televisieprogramma gaan Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie de strijd met elkaar aan. Ze krijgen elke uitzending geld en mogen bieden om de beste talenten aan bord te krijgen. Tijdens de auditie zong de 21-jarige Mikki het nummer Verloren & Verliefd van Tabitha. Het zorgde voor enthousiaste reacties bij de vijf juryleden: ze drukten alle vijf. Na een onderlinge biedingsstrijd werd ze voor 4.500 euro gekoppeld aan de bekende dj. Het winnende talent mag optreden op festival Pinkpop en daarbij 25.000 euro besteden aan de perfecte performance.

En dat is dan ook het grote doel voor de inmiddels in Amsterdam wonende zangeres. "Ik wil doorbreken met mijn eigen muziek en op grote podia staan. Ik zie dit als een nieuwe ervaring en een opstapje om te laten zien wat ik de afgelopen tijd allemaal heb geleerd." Want ja, ze is wel al een bekende naam in de wereld van de talentenjachten. Mikki deed vier jaar geleden mee aan The Voice of Holland. Toen bereikte ze de halve finale. En nu is ze dus ook door naar de volgende ronde van The Talent Scouts. Haar vader Dennis was mee naar de auditie. "Ik denk dat ik haar grootste fan bent." Mikki reageert: "Ja, dat denk ik ook wel."

The Talent Scouts is elke zaterdagavond vanaf 20:30 uur te zien op SBS 6. Wanneer Mikki van Wijk weer in het programma te zien is, is nog niet duidelijk. (foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 1130x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/