Zondagavond laat was de Westerweg in Alkmaar het toneel van zwaailichten. Met een harde klap waren daar een fietser en een scooterrijder tegen elkaar gebotst. Beide verkeersdeelnemers raakten hierdoor gewond. Zowel de fietser als de scooterrijder zijn met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.

De Westerweg is voor tweewielers een belangrijke verbinding tussen Heiloo en Alkmaar, dus er zijn vaak veel fietsers en scooters. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Beatrixlaan, die hier met een T-splitsing aansluit op de Westerweg. Deze splitsing is vormgegeven als een verkeersdrempel. Of dat invloed heeft gehad op het ongeluk is evenwel niet duidelijk. De precieze toedracht van de botsing is namelijk nog niet opgehelderd.

Na het ongeluk bleef de Westerweg enige tijd afgesloten. De politie wil vanzelfsprekend de verklaring van de fietser en de scooterrijder horen, maar voor het onderzoek kunnen ook verklaringen van getuigen, die het ongeluk hebben zien gebeuren, relevant zijn.
Pin It
Bekeken: 1419x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/