Een 15-jarige jongen uit Heerhugowaard is vrijdagavond beroofd door een andere jongen. Dat gebeurde in Zaandam. Hij werd daarbij bedreigd en in zijn gezicht geslagen. Het slachtoffer gaf vervolgens zijn spullen af.

Bij de dader was nog een andere jongen, die het opnam voor het slachtoffer en een overval probeerde te voorkomen. De politie is nog op zoek naar beide jongens. Ze zouden allebei ongeveer zestien jaar oud zijn en een normaal postuur hebben. Een van hen heeft een donkergetinte huidskleur, droeg een donkerblauw trainingspak en heeft heel kort golvend zwart haar. De andere jongen heeft een lichte huidskleur. was in het zwart gekleed, heeft donker haar en een donkere snor.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten van de beroving. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844, het tipformulier op politie.nl of te bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1216x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/