De N243 tussen Alkmaar en Avenhorn gaat een week later open dan gepland. Vanwege het planten van bomen en struiken zal de weg opengaan op maandag 7 augustus.

De provinciale weg is al een jaar dicht voor groot onderhoud en vernieuwing. Zo heeft de weg zes rotondes en nieuw asfalt gekregen. Ook worden 3d-betongeprinte fietsbruggen geplaatst. Autoverkeer wordt omgeleid via de N194 en de N242. Stompetoren is bereikbaar via de Oterlekerweg. De parallelweg aan de overzijde van de vaart is uitsluitend voor bestemmingsverkeer, openbaar vervoer, fietsers en voetgangers en hulpdiensten. Oversteken is mogelijk bij de Rustenburgerweg en Oterlekerweg. Het fietspad langs de provinciale weg is tot en met 20 september dicht voor werkzaamheden.

Weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen terecht bij het servicepunt van de provincie via 0800 - 0200 600. Ook is het mogelijk om te mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De vernieuwde N243 bij Stompetoren ziet er prachtig uit. Dat vinden ook de boeren die er gebruik van moeten gaan maken met hun trekkers en landbouwmachines. Maar praktisch is de nieuwe weg voor hen allerminst, zo schreven wij vorige week. De nieuwe rijstroken zijn te smal. "Zo gaan de banden van onze machines stuk. En de stoepranden gaan er ook aan."


Pin It
Bekeken: 1834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/