FG-Live, zoals voormalig  poppodium Waerdse Tempel  nu heet, opent haar deuren in het weekend van 6 en 7 oktober met optredens van Dik Hout uit Den Helder en Roel van Velzen.  Vele jaren na de sluiting van de Waerdse Tempel kunnen muziekliefhebbers eindelijk weer terecht in het compleet vernieuwde pand aan het Strand van Luna. Hiermee opent FG Live, na een jarenlange leegstand haar deuren voor het eerst voor de muziekliefhebbers.

Fred Griffhorst, oprichter van de FG-groep en sinds 2020 eigenaar van de Waerdse Tempel is heel blij dat ze van start kunnen gaan. "Het is altijd onze insteek geweest om de iconische Waerdse Tempel in ere te herstellen. Met topartiesten als Van Dik Hout en VanVelzen belooft het meteen een spectaculair openingsweekend te worden. Het is extra leuk dat beide artiesten afkomstig zijn uit Noord-Holland. De opening van FG Live in oktober is een nieuw hoogtepunt voor ons bedrijven."

Heerhugowaarder Jos Baltus is verantwoordelijk voor de programmering: "FG Live gaat draaien met een ritme van drie concertweekends achtereen, dan een maand niet, weer drie concertweekends, enzovoorts." Tot het einde van dit jaar is de agenda lang en gevarieerd. Concertgangers kunnen nog genieten van Q-Music Big Party, Crazy Piano’s on Tour, The Eagles Legacy, Toppers van Oranje, Giants of Progrock, en The Billy Joel Experience.

Zaalvoetbalvereniging FC Marlène viert er op 28 oktober zijn vijftigjarig jubileum met onder andere een optreden van John de Bever. Krijg die lach maar eens van je gezicht. Volkszanger Mart Hoogkamer komt op 23 december met zijn ’Kerstspecial’. Het complete programma is te vinden op fg-live.nl.

De FG-Groep, bekend van formules als Sanisale, Keukensale en Sanidump, heeft de multifunctionele poptempel op het strand van Luna grondig verbouwd. Er zijn onder meer een nieuwe geluidsinstallatie en lichtinstallatie geplaatst en de akoestiek is sterk verbeterd. FG Live biedt plaats aan 2000 bezoekers.


FG-Groep is de gemeenschappelijke noemer voor een ambitieuze groep bedrijven in onder meer de sanitair- en keukenbranche. Naast merkformules Keukenstunter, Meubel-sale en Sanistunter maken Sanisale, Keukensale, Sani-Dump en Küchen-Dump onderdeel uit van het moederbedrijf. Het franchisebedrijf bestaat uit bijna 150 vestigingen in Nederland, België en op Curaçao. Daarnaast heeft FG-Groep een vastgoedtak en een evenemententak.

Het bedrijf is sinds oktober 2020 gevestigd in de voormalige poptempel van Heerhugowaard op het strand van Luna.


Pin It
Bekeken: 6763x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/