De zomervakantie valt dit jaar laat, leerlingen gaan nog een week naar school. Maar vrijdag 21 juli is het dan zo ver: de laatste schooldag, het begin van de 'grote vakantie'. En voor veel gezinnen het begin van een zomer in een vakantiepark, op een camping of in een mooi huisje ergens in de bergen of aan zee. Maar zo is het niet voor iedereen. Veel gezinnen hebben helemaal geen geld om op vakantie te gaan.

Dat gaat TAS Heerhugowaard aan het hart. "Een grote groep kinderen gaat in de zomervakantie niet weg", weet TAS. "Daarom organiseren wij, als vrijwilligersorganisatie, veel leuke activiteiten om te zorgen dat zij ook leuke dingen kunnen doen in de zomer." Het gaat om activiteiten die ofwel gratis, ofwel goedkoop zijn. Er kan ook voor worden betaald met de Dijk en Waard-pas.

Een greep uit de mogelijkheden: met de bus naar een pretpark, een dagje naar de dierentuin, spelletjes, ontdekkingsmiddagen, live muziek, veel lekkers en uiteraard volop gezelligheid. Ook is er weer een huttendorp. Een volledig overzicht staat op de website van TAS Heerhugowaard. Daar is ook te lezen hoe geΓ―nteresseerden zich aan kunnen melden voor de verschillende evenementen.
Pin It
Bekeken: 1630x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/