Ze zijn dit jaar allebei vijftig jaar oud geworden en ook nog eens vijftig jaar met elkaar getrouwd. Dat kan natuurlijk helemaal niet, maar zo staat het wel in het trouwboekje van Ernst en Cynthia Knaapen uit Castricum. In plaats van 2002 staat er als jaartal 1973 op het boterbriefje. Foutje bedankt! Desondanks gaat het stel hun 'jubileum' vrijdag groots vieren.

Toen Cynthia vlak na hun bruiloft in 2002 de fout ontdekte in het trouwboekje schrok ze toch wel even. "Je vraagt je toch af of ons huwelijk wel rechtsgeldig is", zegt ze tegen mediapartner NH Nieuws. "Op de achterkant van de akte staat echter ook een handgeschreven tekst van de pastoor die ons voor de kerk heeft getrouwd. Die tekst is ons dierbaar en daarom hebben we het maar zo gelaten."

Al vanaf hun zestiende zijn de twee een stel. "Ik zag hem op de kermis en vond het meteen een leuke jongen maar hij had het op dat moment te druk met de attracties", vertelt Cynthia. Een week later sprong de vonk wel over in café Papillon dankzij een gezamenlijke vriend die het stel koppelde. "Ze was het mooiste meisje van de klas", vertelt Ernst. "Het was liefde op het eerste gezicht."

De twee jeugdliefdes zijn inmiddels vijftig jaar oud en hebben een vruchtbaar huwelijk achter de rug. Er werden drie kinderen geboren waarvan de oudste binnenkort het huis uitgaat. "We hebben besloten dat 2023 ons jaar wordt. We hebben met de hele familie een mooie reis gemaakt en we geven een groot feest om onze verjaardagen en ons jubileum te vieren."

Om het 'gouden huwelijk' te vieren is de dresscode uiteraard goud. "We houden wel van een geintje", vertelt Ernst lachend. "Er komen erg veel gasten die we al sinds onze verkering kennen dus dat is erg leuk. Of de burgemeester ook komt? We gaan ervan uit dat ons huwelijk wel goed in de computer van de gemeente staat maar als hij wel komt is hij van harte welkom."
Pin It
Bekeken: 626x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/