De rechtbank heeft een celstraf van een half jaar opgelegd vanwege brandstichting in een GGZ-instelling in Heiloo. De 64-jarige P. B. bekende dat hij in januari van dit jaar een stoel in de brand stak.

Dat gebeurde in een isoleercel in de locatie aan De Olvendijk. Naar eigen zeggen om aandacht te vragen van het personeel. Meerdere mensen ademden rook in en moeten nagekeken worden door ambulancepersoneel. B. was patiënt bij de GGZ-instelling en werd al snel na de brand aangehouden.

De officier van justitie eiste tien maanden en tbs tegen de 64-jarige verdachte, maar de vraag was in hoeverre de verdachte verantwoordelijk gehouden kan worden voor zijn daden. Volgens de rechtbank is de man toerekeningsvatbaar. De rechtbank rekent het de man aan dat hij met zijn actie anderen in gevaar heeft gebracht.
Pin It
Bekeken: 555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/