Alkmaarder Melle Minten een zijn team van TU Delft hebben de prestigieuze Monaco Energy Boat Challenge gewonnen. Het Hydro Motion Team ontwikkelde de draagvleugelboot met waterstofmotor Aurora en won daarmee in 'open zee klasse'. Het Delftse team mag zich in deze klasse wereldkampioen noemen. Melle Minten studeert Elektrotechniek en was onder meer verantwoordelijk voor de programmering en de bekabeling.

Het team laat op sociale media weten zeer trots te zijn op zichzelf en de prestaties van hun boot Aurora. "We gaven ons beste, en de inspanningen betaalden zich uit. In slechts één jaar hebben we de waterstof aangedreven draagvleugelboot ontworpen, gebouwd, getest en er succesvol mee geracet. Hiermee hebben we ons doel van het begin van het jaar bereikt. Maar ons einddoel gaat veel verder dan alleen het winnen van de race. We willen de maritieme industrie verschuiven naar een meer duurzame wereld. Met het winnen van de Monaco Energy Boat Challenge, denken we een stap dichterbij te zijn gekomen!"
Pin It
Bekeken: 1170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/