Automobilisten in de regio moeten deze en volgende week rekening houden met extra reistijd. De drukke N242, onderdeel van de Alkmaarse ring, wordt namelijk deels afgesloten. De provincie voert onderhoudswerkzaamheden uit. Het gaat om het stuk weg tussen de Leeghwaterbrug en de aansluiting op de A9.

De werkzaamheden vinden vooral 's nachts plaats. De weg is dan ook echt afgesloten, tussen 20:00 uur 's avonds en 5:00 uur 's ochtends. In de eerste week van de werkzaamheden, van 10 juli tot en met 14 juli, gaat het om de rijstroken in de richting van de A9. In de tweede week worden de rijstroken in de richting van Heerhugowaard aangepakt. Tijdens de afsluitingen van deze stukken weg wordt het verkeer omgeleid via de Diamantweg en de Smaragdweg.

Overdag is de weg open, maar geldt er een snelheidsbeperking. Er mag dan namelijk niet harder worden gereden dan 50km/u. Dat betekent dat automobilisten dus ook overdag met iets langere reistijden rekening moeten houden.
Pin It
Bekeken: 13395x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/