Elk jaar wordt de hoeveelheid zwerfafval in de openbare ruimten van gemeenten gemeten en worden cijfers uitgedeeld. De scores van 2022 laten een positief beeld zien: de openbare ruimten zien er in het algemeen netjes uit en er is relatief weinig zwerfafval. Dijk en Waard werd beloond met een 8,0.

Gemeente Dijk en Waard bedankt alle Zappers die op eigen initiatief meehelpen met het schoon houden van hun omgeving. "Inmiddels hebben we er meer dan 1.000 door de gehele gemeente. Het resultaat mag er zijn. Maar ook de campagnes waarmee de gemeente jaarrond aandacht vraagt voor het opruimen en voorkomen van zwerfafval ondersteunen dit."

De score van Dijk en Waard is vrijwel gelijk aan het nationale gemiddelde van 8,1. Nederlanders zijn dus in het algemeen heel tevreden over hoe openbare de ruimten waarin ze zich begeven eruit zien. Na goede stappen vooruit in 2019 en 2020, zijn de scores nu ongeveer gelijk aan die over 2021. (foto: Love. Not Waste)
Pin It
Bekeken: 807x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/