Ze werden groots aangekondigd door de Provincie: de relatief lichte, 3D-betongeprinte fietsbruggen die langs de N243 zouden worden geplaatst. Maar bij de voormontage in juni 2022 werden in een aantal brugelementen scheurtjes gevonden. Uit tests bleek dat ze sterk genoeg waren, maar de Provincie nam geen risico en stuurde ze terug. Vanaf maandag 10 juli worden de geprinte 3D-geprinte bruggen dan toch echt geplaatst over de Beemsterringvaart, Vrouwensloot en Jispersloot.

BAM Infra vervangt de tijdelijke bruggen voor de nieuwe 3D-geprinte bruggen, die nu op de voorbouwlocatie worden voorbereid. Daarna gaan de leuningen erop en worden de fietspaden netjes aangesloten. De werkzaamheden duren tot 20 september.

Voor de werkzaamheden wordt het fietspad langs de Schermerhornerweg (N243) afgesloten. Tussen de Schermer en de Beemster is er dan dus geen fietsverbinding. Omfietsen gaat via  de Vrouwenweg, Oosthuizerweg, Westeinde en Oosteinde.

Vragen over de werkzaamheden kunnen worden gericht aan het Servicepunt van de provincie via 0800-0200600 (gratis) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volg het project op infoN243.nl.
Pin It
Bekeken: 1644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/