Door heel Nederland heeft storm Poly een ravage achtergelaten. Bomen gingen om, dakpannen waaiden door de straten en wegen lagen bezaaid met takken. De storm heeft ook het deelkastje van Annette Huisman te pakken gekregen. Alkmaar Centraal sprak met haar over de schade aan het kastje. "Het dak ligt in drie stukken, het raampje is eruit, het deurtje is ontzet en de weg lag bezaaid met etenswaren."

Deelkastjes zijn kastjes waar mensen met een kleinere portemonnee de spullen vinden die ze nodig hebben. Mensen die wat kwijt kunnen en in een gulle bui zijn kunnen er vervolgens weer levensmiddelen in plaatsen. Annette geeft aan dat de mensen die voortdurend gebruik maakten van het kastje, niet in de stress hoeven te schieten. "Ik heb op Facebook laten weten dat als mensen iets nodig hebben, ze dat kunnen laten weten en iets kunnen ophalen. Mensen kunnen gewoon nog op hulp rekenen."

De weerberichten kondigden weliswaar aan dat storm Poly op komst was, maar Annette had verwacht dat het kastje wel stand zou houden. "Nee dit had ik echt niet verwacht. Het is een heel zwaar kastje die goed tegen de muur aan stond. Maar met deze storm, als bomen het niet redden, dan red zo'n kastje het ook niet." Overigens leek ook het KNMI zelf verrast door de ernst van zomerstorm Poly.

Hoewel het kastje nu deels gesneuveld is, denkt Annette dat het deelkastje er snel weer staat. "Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat we eerst kijken of we het kunnen repareren. Ik ben best wel handig, dus we gaan kijken of we dit kastje nog kunnen gebruiken."
Pin It
Bekeken: 1575x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/