Er hebben zich twee getuigen gemeld met informatie over het dodelijke ongeval op de Vondelstraat in Alkmaar. De mensen hebben zich gemeld na een oproep van de politie in de media. Op 10 juni werd ter hoogte van de Oosterhout een voetganger geschept.

Dat gebeurde die zaterdagmiddag rond 16:00 uur. Volgens getuigen reed de auto in de richting van de Willem de Zwijgerlaan. Het slachtoffer werd zwaargewond meegenomen naar het ziekenhuis. Een dag later overleed de 64-jarige Alkmaarder. De 58-jarige Alkmaarse bestuurder werd kort na het ongeluk aangehouden.

Naast de getuigen die zich hebben gemeld, zijn bij de politie ook camerabeelden binnengekomen. "Dat is een mooi resultaat voor een getuigenoproep", zegt woordvoerder Erwin Sintentie tegen Alkmaar Centraal. "Hiermee kunnen we hopelijk een completer beeld krijgen van wat er is gebeurd."
Pin It
Bekeken: 1814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/