Het ongeval dat vannacht plaatsvond in Markenbinnen heeft uiteindelijk drie levens geëist. Bij het ongeluk raakte één van de auto's te water. De hulpdiensten zijn maandag tot na het middaguur bezig geweest met een zoekactie naar een vermiste inzittende.

Vannacht werd al duidelijk dat de toegesnelde hulp voor één van de betrokkenen te laat kwam. Een tweede slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en is daar vanmiddag aan zijn verwondingen bezweken. De vrees van de hulpdiensten dat er in het water nog een derde dodelijk slachtoffer zou worden gevonden werd vandaag bewaarheid. Het lichaam is inmiddels geborgen.

De slachtoffers zijn jong. Het gaat om een man uit Amersfoort van 21 en een man uit Breda van eveneens 21; van het derde slachtoffer zijn de leeftijd en woonplaats nog niet bekend gemaakt.
Pin It
Bekeken: 2524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/