Deelnemen aan een heerlijk diner en ondertussen Hortus Alkmaar steunen. Op maandag 17 juli is dat mogelijk tijdens 'De Smaken van Hortus', een sponsordiner van vijf gangen. De opbrengst is voor de stichting. Horecaman Willem Kaspers verzorgt een groot menu voor maximaal 60 personen. Erik ten Winkel van de Hortus kijkt uit naar het feestelijke diner. "We denken dat het een ontzettend mooie avond wordt."

Leoniek Verhage, communicatie bij Hortus Alkmaar, legt aan Alkmaar Centraal uit waarom het evenement wordt georganiseerd. "Wij doen het om geld te genereren voor de Hortus. We doen hard ons best doen om onze eigen broek op te houden. Ook willen wij onze vaste sponsoren iets leuks, lekkers en gezelligs voorschotelen."

Tijdens het diner kan er genoten worden van het uitgebreide menu, dat bestaat uit diverse gerechten. Ook kan er genoten worden van het Het Alkmaars Natje, een biologisch speciaalbier gebrouwen bij Brouwerij Egmond met biologisch geteelde kruiden uit de Hortus. "Als je kijkt wat er op het menu staat, dan denk ik dat je dubbele waar krijgt voor je geld", laat Erik weten.

Uiteraard zorgt de stichting er wel voor dat er in het menu een vleugje Hortus te proeven valt  "Wat we doen is dat we bepaalde smaken die onze planten hebben toevoegen aan onze recepten", zegt Erik. "Daar hebben wij mee geëxperimenteerd en zo geven we echt onze eigen smaak aan de gerechten."

Dit is de eerste keer dat er bij de Hortus een echt sponsordiner wordt georganiseerd. Het diner kost 65 euro per persoon, drinken kan apart besteld worden. Het evenement duurt van 17:00 tot 22:30 uur. De Hortus verwacht dat het vol komt te zitten. Aanmelden voor het diner kan via de website van Hortus Alkmaar.

 
Pin It
Bekeken: 971x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/