De Heerhugowaardse rolstoelbasketbalster Lindsay Frelink is met het Nederlandse team opnieuw de beste van de wereld. De ploeg van bondscoach Gertjan van der Linden won de finale tegen China met 57-34. Hierdoor blijft Nederland regerend Europees, wereld- en paralympisch kampioen.

De vrouwen wonnen tijdens het toernooi overtuigend van landen als Duitsland, Canada en de Verenigde Staten. Halverwege het tweede kwart van de finale leken de Chinezen het nog even spannend te maken, maar ze konden niet voorkomen dat Oranje won. De Heerhugowaardse speelde in de finale bijna zes minuten. "Ik ben zo trots op dit team! Ik kan gewoon niet geloven dat we dit hebben gedaan."

De ploeg speelt halverwege augustus de Europese kampioenschappen in Rotterdam. Haalt Oranje daar de finale, dan is het ook zeker van kwalificatie voor de Paralympische Spelen van volgend jaar.
Pin It
Bekeken: 1315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/