Zoals al eerder aangekondigd wordt De Punt in Broek op Langedijk verlengd tot aan de Nauertogt. Eerst wordt daarvoor het bestaande deel van De Punt opgefrist. In de week van 3 tot en met 7 juli vervangt aannemer KWS het asfalt van de weg en het fietspad tussen de Westelijke Randweg en het Vreekesweid. Tegelijkertijd worden bij de kruispunten verkeersmaatregelen uitgevoerd.

Het wegdeel van De Punt dat onderhoud krijgt is tussen 3 juli 07:00 uur en 7 juli 16:00 uur afgesloten voor al het verkeer. De Bijlestaal en de Vreekesweid blijven bereikbaar vanaf de Spanjaardsdam. De andere straten van het bedrijventerrein zijn te bereiken vanaf de Westelijke Randweg.

Na deze eerste uitvoeringsfase volgen er nog vier. Fase 2 bestaat uit verlenging van de Punt tot aan de rotonde Nauertogt / Veertweg / Vronermeerweg. Fase 3 bestaat uit het aanleggen van een rotonde op het kruispunt De Punt/Spanjaardsdam. Fase 4 betreft onderhoud aan de Spanjaardsdam en versmalling van de weg. Fase 5 draait om aanpassing van de rotonde op de Nauertogt, met daarbij de aanleg van een bypass vanaf de Naurtogt naar het nieuwe deel van De Punt.

Fase 2 start op 10 juli. Dit heeft bij aanvang geen gevolgen voor het verkeer. Omleidingen worden vanaf begin oktober verwacht. De werkzaamheden duren tot mei volgend jaar.

De werkzaamheden worden mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Holland. Meer info over de werkzaamheden is te vinden op dijkenwaard.nl op de pagina 'Werk aan de weg'.
Pin It
Bekeken: 3319x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/