Vrijwilligers van de sluis bij Broek op Langedijk hebben ruim duizend euro opgehaald voor de twee voedselbanken in Dijk en Waard. Normaliter gaat de sluis dicht om 17:15 uur. Bootjesvaarders konden tijdens het weekend van 17 en 18 juni tegen een vrijwillige bijdrage tot 21:00 uur gebruik maken van de doorvaart. "De vrijgevigheid van de vaarders was overweldigend. Velen doneerden extra geld, brachten statiegeldflesjes mee en sommige fietsers deden zelfs een bijdrage."

Sluiswachter Pascal Luyckx heeft de actie van dichtbij meegemaakt en is trots op het eindresultaat. "Iedereen was enorm enthousiast en het was een gezellige drukte in de sluis." Beide voedselbanken kregen vrijdagochtend een cheque ter waarde van 536 euro. De vertegenwoordigers van de organisaties waren erg blij met de actie.

Ondanks dat het om een eenmalige actie gaat, lijkt er wellicht toch een vervolg te komen. "Ik hoop dat we in de toekomst nog een keer iets kunnen organiseren, maar dan weer voor een ander goed doel.”
Pin It
Bekeken: 1115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/