Bij Zorgboerderij De Klompenhoeve aan de Hoeverweg in Egmond aan den Hoef is in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand geweest. Alle bewoners en dieren konden in veiligheid gebracht worden. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe groot de schade aan het gebouw is.

De melding van de brand kwam woensdagnacht rond 02:00 uur binnen. De brand ontstond in de geitenstal van de zorgboerderij. In de boerderij wonen cliënten met een verstandelijke beperking. De hulpdiensten rukten groots uit en ook brandweerkorpsen uit andere regio's kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. Rond 04:30 uur meldde de veiligheidsregio dat de brand onder controle was. De bewoners van de Egmondse zorgboerderij zijn opgevangen bij buren en mogen nog niet naar huis. De oorzaak van de brand is onbekend.

Om de hulpdiensten meer ruimte te geven was de Hoeverweg enige tijd afgesloten voor het verkeer.
Pin It
Bekeken: 1105x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/