Tijdens de Jeugdsportdag van Schoorl genoten 108 kinderen volop van spellen en alle andere activiteiten, de gezelligheid en natuurlijk het prachtige weer. Voor wie het te warm kreeg was er voldoende verkoeling in de waterhoek. "Wat een geweldige sportdag!", jubelde Angelina Turfboer van de organisatie.

Zondag waren er voor de kinderen vertrouwde en ook nieuwe spellen te doen, zoals Vier op een rij in het groot, voetvolleybal en er was een obstakelbaan met nieuwe hindernissen. "De loterij liep ook vlot, alle loten waren verkocht, dus menigeen is met een mooie prijs naar huis gegaan", vult Angelina Turfboer aan. Na de verkoelende waterbak werd een spannende prijsuitreiking gehouden met vaantjes en medailles.

"Het was een geslaagde dag, mogelijk gemaakt door de lokale sponsors en alle vrijwilligers", aldus Turfboer. "Dankzij hen hebben de kinderen weer gratis kunnen deelnemen aan deze unieke mooi jeugdsportdag, waarvoor dank!"
Pin It
Bekeken: 970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/