Alkmaar is een bruisende stad. Dat benadrukte burgemeester Anja Schouten dit weekend nog maar eens, bij de intocht van de Wandel4daagse. Maar in Alkmaar Noord is het toch niet vanzelfsprekend dat inwoners daar op wandelafstand een beetje kunnen 'cultuur snuiven'. Zomer in de Mare zorgt voor extra afwisseling, maar eind juni is er ook een concert van Popkoor Together.

"Het is onze bedoeling om mensen uit de wijk bij elkaar te laten komen", laat Marco Zuidhoek van het popkoor weten aan Alkmaar Centraal. "Genieten van een muzikale avond, daar gaat het om." Bezoekers van het gratis concert kunnen een keur aan klassiekers verwachten, van Tina Turner tot U2, van Rob de Nijs tot Wim Sonneveld. Het concert zorgt dus voor veel sfeer in Alkmaar Noord.

Het optreden van Popkoor Together is gratis toegankelijk, wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Het concert vindt plaats op vrijdagavond 30 juni vanaf 20:00. De locatie is Wijkcentrum De Daalder, aan Johanna Naberstraat 77b te Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2120x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/