Volop vrolijkheid, maar ook een flinke dosis spanning. Tijdens het evenement 'The Hunt 2.0' werden jongeren nagezeten door de politie. Sommigen werden ook echt in de boeien geslagen. Maar daarna gelukkig geen kale politiecel of een gang naar de rechter, maar een gezellige barbecue waarbij lachend werd teruggekeken op de avonturen van zaterdagmiddag.

'The Hunt' is al jaren een succes. Voor de deelnemende jongeren is de spanning misschien de eerste reden om mee te doen, tijdens ons spel veranderen de verhoudingen langzaam. "Cool wat ze doen"; jongeren krijgen meer begrip voor het werk van de politie. En niet onbelangrijk: ze leren agenten persoonlijk kennen.

Het spel is bedoeld voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. En voor echte, volwassen agenten die weten wat ze doen. Bij Alkmaar Centraal enkele impressies van de vrolijke dag in Alkmaar Noord.
Pin It
Bekeken: 2041x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/