In de zomermaanden zoeken veel mensen verkoeling in het zwembad. Bij zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar is het vanaf 18 juni ook weer mogelijk om buiten te zwemmen. Na maanden van renovatie is het buitenzwembad bijna weer officieel geopend, zodat alle zwembadliefhebbers ook weer een verfrissende duik kunnen nemen in de buitenlucht.

Marcel Ruitenberg, locatie manager van het zwembad, is blij met de inzet van iedereen die er aan mee heeft gewerkt. "Nadat het laatste tegeltje op de badrand werd geplaatst, heeft ons team dag en nacht onvermoeibaar gewerkt om het buitenbad grondig schoon te maken, te vullen met water en op de juiste temperatuur te brengen. Daarnaast hebben het beachvolleybalveld en de ligweide een opfrisbeurt gekregen."

Wat de veranderingen aan het buitenbad betreft zijn de tegels van de badrand vervangen. Dit is gedaan door Duys Tegelwerken, eigenaar Ritchie Duys is blij met het resultaat. "Gedurende de afgelopen 4 maanden hebben wij hard gewerkt om het buitenbad klaar te maken voor de zomerse dagen. We zijn ontzettend blij dat het buitenbad er nu weer als nieuw uitziet en dat bezoekers hier een fantastische zomer tegemoet kunnen gaan."

Om de opening te vieren geeft het zwembad ook wat weg, zegt Ruitenberg. "Om ons enthousiasme over het prachtige resultaat te delen, organiseren wij een prijsvraag waarbij de deelnemers kans maken op een geweldige prijs. Weet jij hoeveel nieuwe tegeltjes er zijn geplaatst aan de badrand? Dan maak jij kans op een VIP-jaarabonnement om gratis te zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart, inclusief een privéfeest voor maximaal 100 personen in het buitenbad."

De winnaar van deze spectaculaire prijs wordt op maandag 3 juli bekendgemaakt. Meer informatie over de prijsvraag is te vinden op de website van het zwembad.
Pin It
Bekeken: 2323x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/