De oude drukkerij in Oudorp vormt zaterdag 8 juli het decor van het allereerste Indoor Beach Dodgeball-toernooi van Nederland. Indoor Beach Alkmaar organiseert een 6x6 toernooi, met na afloop een lekkere en gezellige barbecue.

Dodgeball is trefbal met vijf ballen. Iedereen heeft vast wel eens een variant van dit spel gespeeld op school. Doel is om alle teamleden aan de andere kant van de middenlijn af te gooien of af te vangen. De versie op 8 juli is niet in gymzaal, maar op de zandvelden van Indoor Beach Alkmaar. Bij de barbecue na afloop wordt ook aan vegetariรซrs gedacht.

Het toernooi duurt van 14:00 tot 18:00 uur en deelname is vanaf 12,50 euro per persoon, inclusief twee consumpties. Teams mogen bestaan uit maximaal acht personen van minimaal 16 jaar. De barbecue duurt van 18:00 tot 19:00 uur. Meer info op indoorbeachalkmaar.nl. Neem ook een kijkje op Facebook.
Pin It
Bekeken: 1327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/