Een scooterrijder is dinsdagavond zwaar gewond geraakt bij een ernstig ongeval op de Stationsweg in Alkmaar. Rond 22:00 uur werd hij daar aangereden door een lijnbus van Connexxion. De buschauffeur reed op de Bergerweg en wilde links afslaan om de Stationsweg in te rijden. Daarbij zag hij de scooterrijder over het hoofd.

Vanwege de ernst van het ongeval kwamen de de hulpdiensten in grote getale naar de plaats des onheils. De t-splitsing werd vrijwel meteen afgezet met het bekende rood-witte politielint. De scooterrijder is aanspreekbaar, maar met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De buschauffeur was zeer ontdaan en heeft laten weten dat hij het zichzelf zeer kwalijk nam dat hij de scooterrijder niet heeft gezien. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval.
Pin It
Bekeken: 5046x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/