De politie waarschuwt dat er de laatste tijd nogal wat fietscomputers gestolen worden. Met enige regelmaat treft de politie vermoedelijk gestolen apparaatjes, maar vaak is de eigenaar niet te achterhalen omdat er geen aangifte van diefstal is gedaan. Bovendien kunnen eventuele verdachten van diefstal en/of heling dan vaak niet worden vervolgd.

Veel mensen doen geen aangifte 'omdat de politie er toch niets mee doet', maar het komt dikwijls voor dat fietsen en fietscomputers die (vermoedelijk) zijn gestolen in beslag worden genomen. De politie blijft er dan mee zitten. Bij navraag weet een woordvoerder niet of het aantal aangetroffen fietscomputers zich op politiebureau Heerhugowaard en Alkmaar zich al begint op te stapelen. "Het bericht op Facebook zal vooral bedoeld zijn voor preventie. Mensen vergeten nog wel eens hun fietscomputer mee te nemen. Heel vervelend want zonder dat computertje doet de elektrische fiets het ook nog eens een keer niet."

Ook dringt er op aan om toch altijd aangifte van diefstal te doen. Daarbij is het handig om het framenummer van de fiets en/of het unieke nummer van de fietscomputer te vermelden. Maar voorkomen is beter dan genezen, dus raadt de politie aan om verwijderbare fietscomputers mee te nemen na het stallen.
Pin It
Bekeken: 2411x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/