ProRail kreeg vrijdagmiddag rond 14:30 uur te maken met een storing in Heiloo, waardoor de slagbomen van vier spoorwegovergangen dienst weigerden. Treinen rijden langzamer en al toeterend voorbij en dat gaat volgens ProRail tot middernacht zo door.

"De treinen rijden met een aangepaste snelheid en toeteren om mensen te waarschuwen dat ze er aan komen", vertelt een woordvoerder van ProRail aan mediapartner NH Nieuws. "Er is een storing in het spoor die we pas vannacht kunnen oplossen. Dan is het spoor genoeg afgekoeld om de reparatie uit te voeren."

"We hebben contact met de politie om de hinder voor omwonenden en weggebruikers die over het spoor moeten zo laag mogelijk te houden. We betreuren deze situatie", vervolgt de woordvoerder. Het langzamere rijden zou geen vertragingen moeten opleveren.
Pin It
Bekeken: 806x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/