Politie Heerhugowaard roept mensen in met name de Edelstenenwijk en de Molenwijk op om alert te zijn. De afgelopen avonden en nachten is meermalen 'een boevenduo' op camerabeelden vastgelegd. "Wij vermoeden dat het iedere keer dezelfde personen betrof. In een van de situaties werd een fiets gestolen, maar op de beelden is te zien dat ook aan deuren werd gevoeld en markeringen werden aangebracht."

De politie probeert te achterhalen wie de verdachten zijn, maar kan daarbij wel wat hulp gebruiken. Wie een verdachte situatie ziet wordt verzocht 112 te bellen. Wie meer denkt te weten, kan 0900-8844 bellen of anoniem 0800-7000. De politie publiceerde camerabeelden op Instagram, al is daar maar weinig uit op te maken. Inmiddels heeft een bewoner een video naar Dijk en Waard Centraal gemaild waarop is te zien hoe een man controleert of de schuurdeur op slot zit. Hij droeg zwarte bovenkleding, een bivakmuts en capuchon, een blauwe spijkerbroek met gemaakte schades en zwarte schoenen. Even later loopt zijn handlanger door beeld op weg naar de naastgelegen woning.

Verder raadt de politie aan om, ook als het warm is, ramen en deuren niet zomaar onbeheerd open te laten voor gelegenheidsdieven. (foto: Pixabay / Holger Kraft)
Pin It
Bekeken: 6046x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/