De camera die sinds eind vorig jaar in de straat Sluis in Heerhugowaard hing wordt weer weggehaald. Volgens de gemeente is de veiligheidssituatie in de straat inmiddels weer normaal en dus is cameratoezicht niet nodig. "Na het plaatsen van de camera zijn er geen incidenten meer voorgevallen", schrijft de gemeente.

De camera kwam er omdat het flink mis was gegaan in de Sluis. Er waren daar explosieven bij een woning geplaatst en die zijn ook afgegaan. De laatste explosie vond plaats net nadat de gemeente daar met eerder cameratoezicht was gestopt.

De gemeente heeft de woning vervolgens gesloten. Nieuw cameratoezicht was volgens de gemeente noodzakelijk om de situatie in de straat goed in het oog te kunnen houden, maar uiteindelijk deden zich dus geen nieuwe incidenten voor. De woning is gerenoveerd en heeft nu een nieuwe eigenaar.

De situatie in de Sluis is daarmee weer onder de controle, stelt de gemeente. Er is geen reden om het cameratoezicht voort te zetten. De bewoners van de straat zijn door de gemeente inmiddels op de hoogte gebracht.
Pin It
Bekeken: 1072x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/