Minder zonnig dan in het weekend, maar zeker niet onaangenaam: de weersvooruitzichten voor de Avondvierdaagse van Heiloo zijn goed. Dinsdag 5 juni is de eerste dag van vier dagen wandelplezier. Vertrekpunt is als vanouds de Radboudschool, waar wandelliefhebbers zich ook op de avond zelf nog kunnen inschrijven om mee te doen.

In Heiloo weerklinken deze week dus weer opgewekte liederen om de moed er in te houden, wat zeker op de langere afstanden geen overbodige luxe is. De langste afstand is de 15 kilometer. Andere groepen wandelen 10 kilometer of 5 kilometer. Ook de finish is bij de Radboudschool aan de Breedelaan en daar zal iedere avond muziek te horen zijn. Muziekverenigingen Caecilia Heiloo, Eensgezindheid Heiloo en Fanfare Showband Heiloo houden de stemming er letterlijk in.

Niet alleen in Heiloo zal van het wandelweer genoten worden. Ook in Egmond zullen er komende week weer veel wandelaars op de been zijn voor de Egmondse Avondvierdaagse. Voor informatie over de Avondvierdaagse in Heiloo kan vanzelfsprekend ook gekeken worden op de website van de Wandelcommissie.
Pin It
Bekeken: 364x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/