Wandelaars die in groepjes door de duinen en de bossen trekken, met een feestelijke finish op het Waagplein in Alkmaar. Dat is het recept van de jaarlijkse Wandel4daagse die dit jaar op woensdag 14 juni van start gaat. Op de avond ervoor opent in de Grote Kerk al de 'Wandel Expo', wat meteen ook de plek is waar startbewijzen worden opgehaald.

Wandelen, daar gaat het natuurlijk om tijdens de Wandel4daagse. Maar voor veel deelnemers is het evenement ook een gezellige reünie, waarbij ze oude bekenden spreken. Deelnemers komen uit heel Nederland naar de regio. En hoewel de naam 'Wandel4daagse Alkmaar' is, wordt er zeker niet alleen in de kaasstad gewandeld. Integendeel, de routes kiezen voor de mooie natuur waarvoor je natuurlijk in de Duinstreek moet zijn. Maar er is meer.

Wandelaars gaan op de tweede dag van de Wandel4daagse bijvoorbeeld naar de moderne en stedelijke landschappen rondom de Stad van de Zon in Heerhugowaard. Op de derde dag is het thema 'Pelgrims' en zullen het Heilooërbos en de kapel van Onze-Lieve-Vrouwe-ter-Nood worden aangedaan. De laatste dag heeft een waterthema, met onder meer de Alkmaarse grachten, maar ook het Rijk der Duizend Eilanden in Langedijk.

De 'Wandel Expo' in de Grote Kerk is gedurende het hele evenement te bezoeken, dus van dinsdag 13 juni tot en met zaterdag 17 juni. In de kerk presenteren de sponsoren zich. Deskundigen vertellen er meer over de wandelsport. Heel geschikt dus om even binnen te 'wandelen', voor wie de afstanden tijdens de 4daagse net iets te veel van het goede vindt.
Pin It
Bekeken: 1494x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/