Kunstenaar Anita Harteveld- Meijer exposeert de komende weken in Bibliotheek Heiloo. Ze werkt veel met acryl, aquarel en houtskool. Meestal zijn haar werken realistisch, maar soms worden de vormen in de schilderijen ook vereenvoudigd.

"Zolang als ik mij kan herinneren, houd ik van tekenen. Ik heb allerlei cursussen op het gebied van schilderen, grafische technieken en keramiek gevolgd. Daarnaast ben ik al geruime tijd lid van teken- en schildervereniging Tintoretto", vertelt Harteveld- Meijer. Tot zaterdag 17 juni zijn haar werken te zien in de bibliotheek aan de Westerweg in Heiloo. Op dit moment maakt zij veel portretten van mens en dier. "Tijdens het werken vergeet ik de bezigheden van alle dag. Het is voor mij een zoektocht, waar ik blij van word."

Meer informatie over de tentoonstelling en de openingstijden van de bibliotheek zijn te vinden op bibliotheekheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 576x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/