Karen Heerschop wordt waarnemend burgemeester van de gemeente Castricum. Dat heeft Commissaris van de Koning Arthur van Dijk besloten, in samenspraak met een aantal gemeenteraadsleden.

Huidige burgemeester Toon Mans stopt per 1 juni en gaat aan de slag als bestuursvoorzitter van Twijs, een onderwijsinstelling in de regio Haarlem. Karen Heerschop is op dit moment zelfstandig ondernemer. Zo is ze begeleider van reflectiegesprekken, ceremoniespreker en daarnaast voorzitter van twee participatieplatforms voor Staatsbosbeheer. In het verleden was ze onder meer burgemeester van Beemster en Zeevang.

Heerschop blijft waarnemend burgemeester van Castricum totdat de procedure voor een nieuwe burgemeester is afgerond. Dat zal naar verwachting in maart volgend jaar gebeuren.
Pin It
Bekeken: 162x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/