Afgelopen weekend was de Egmondse boksclub De Groot actief op de 'Battle of the Best' in Enkhuizen. Toon Gaarthuis uit Egmond-Binnen won overtuigend in de middengewichtsklasse. Het 16-jarige talent gaf zijn tegenstander geen kans en strafte elke aanval af met zijn afwisselende series en grote 'reach'. Toon liet zich niet in de hoek duwen en won zijn partij met 2-1. Reyn Gaarthuis zou eigenlijk ook boksen op de 'Battle' maar voor het 14-jarige broertje van Toon was geen tegenstander.

Toon en Reyn zullen in juni aan de Noord-Hollandse Bokskampioenschappen deelnemen. Boksclub De Groot, die samenwerkt met Boksclub ABOV uit Hoorn/Zwaag, acht de winstkansen voor de twee broers groot. Het kampioenschap vindt plaats op 10 en 11 juni bij Boksclub ABCC in Apeldoorn. (foto: Duncan Dorenbos)
Pin It
Bekeken: 820x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/