Het beviel gewoon erg goed, de voorgaande jaren, en dus keert de Landgoedfair op 29 mei terug naar Heiloo. "Het wordt altijd wel goed ontvangen we krijgen altijd vragen van komt het nog", laat Dorien Kotterman van stichting De Buitenkans weten aan Heiloo Centraal. Op het grote grasveld van Landgoed Willibrordus verrijst een markt van 150 kramen, waar een groot assortiment aan spullen te verkrijgen is.

Behalve de markt zijn er op het landgoed nog zat andere activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops vilten en papier scheppen. Voor de kinderen staat er net als in voorgaande jaren een draaimolen. Ook ligt er tussen de bloemborders een jeu-de-boulesbaan. Daar zullen vrijwilligers gedurende de dag de spelregels uitleggen.

Om 13:00 en 15:00 uur is er de optie om deel te nemen aan rondleidingen over het landgoed. Daarin wordt verteld over de geschiedenis en natuur van het landgoed. De mensen die trek krijgen van al dat rondstruinen kunnen bij restaurant 'Keuken met karakter' koffie met gebak, lunch of een borrel krijgen.

Wat het weer betreft, Dorien hoopt dat het droog blijft. "Een wolkje mag, maar liever geen regen. Vanaf volgende week wordt het waarschijnlijk mooier weer, maar mocht het nou gaan storten dan kunnen we binnen heel veel mensen kwijt."

Voor alle andere activiteiten en bezienswaardigheden bij Willibrordus kan een kijkje genomen worden op de-buitenkans.org. De Landgoedfair zal van 11:00 tot 17:00 uur duren. Er wordt aangeraden om zo veel mogelijk op de fiets en lopend te gaan, aangezien parkeerruimte beperkt is.
Pin It
Bekeken: 760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/