Woensdagavond 17 mei is de slotbijeenkomst voor het Heilooër project ‘Groen in de Buurt’. Tijdens deze bijeenkomst wordt een rondleiding gegeven op het vergroende schoolplein van Kindcentrum de Duif en worden tips en ervaringen gedeeld. Groenwethouder Antoine Tromp neemt ook deel aan de avond. Er komt een nieuwe ronde van het project en iedereen is van harte welkom om inspiratie op te doen.

Het afgelopen jaar hebben zes bewonersgroepen in Heiloo de handen uit de mouwen gestoken om hun buurt groener en mooier te maken, en beter ingesteld op het veranderende klimaat. Het initiatief is nog in volle gang. De laatste bomen, struiken en bloemen worden nog bijgeplant. Eén van die projecten is de vergroening van het schoolplein van Kindcentrum de Duif.

‘Groen in de Buurt’ is een samenwerking tussen gemeente Heiloo, Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland, Landschap Noord-Holland en IVN Noord-Holland. Zij stellen budget, advies en materiaal beschikbaar voor bewonersgroepen om hun groene ideeën te realiseren.

De slotbijeenkomst bij Kindcentrum de Duif duurt van 19:00 tot 20:30 uur en inloop is vanaf 18:45 uur. Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: gemeente Heiloo)
Pin It
Bekeken: 513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/