De dosis ongevraagd reclamedrukwerk moet omlaag, daar pleit de gemeenteraad Heiloo al een tijd voor. Die grote wens lijkt enigszins in vervulling te gaan nu het college een plan heeft gemaakt om de oud papier stapel drastisch te verminderen.

Wie nog reclamefolders wil ontvangen moet daar actief akkoord voor geven door een ja/ja-sticker op de brievenbus te plakken.  Heb je deze niet, dan krijg je geen folders op de mat, maar nog wel huis-aan-huisbladen. Leverancier van de brievenbusreclame Spotta, stuurt de stickers per brief naar geïnteresseerden. Het is niet de enige vernieuwing. Ook wordt het mogelijk om digitaal aan te geven welke folders wel en niet welkom zijn.

Of het voorstel doorgaat blijft nog de vraag. Op 8 mei wordt het besproken in de gemeenteraadvergadering. Als de nieuwe maatregel wordt ingevoerd, krijgen adverteerders drie maanden de tijd om hun bedrijfsvoering op de regels aan te passen. Met de zomer zou de regeling dan ingaan.
Pin It
Bekeken: 558x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/