Zaterdagochtend  zijn er twee gewonde mannen aangetroffen bij het BP tankstation dat aan verkeersplein Kooimeer in Alkmaar ligt. Rond tien voor zes kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Meerdere hulpdiensten kwamen daarna ter plaatse.

"De prioriteit lag bij behandeling, dus zijn de twee gewonden mannen met spoed naar het ziekenhuis gebracht", meldt een politie voorlichter. "De verwondingen hinten op een steekincident, maar wat de precieze oorzaak is, is vooralsnog niet bekend. Het incident hoeft ook geen plaats te hebben gevonden bij het tankstation. De mannen zouden er ook naartoe kunnen zijn gereden."

Het tankstation was zaterdagochtend dus een plaats delict en met lint afgezet. "We hopen zo de puzzelstukjes te kunnen vinden." De politie verwacht vandaag niet met nieuwe informatie te kunnen komen. Wanneer wel, is nog onduidelijk. "Het is belangrijk om de slachtoffers te spreken", aldus de persvoorlichter.
Pin It
Bekeken: 5052x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/