Het Ringersgebied toont straks enige gelijkenissen met Dubai. Het zicht van de Bonbon, de Cacao en de Waaier zal in de verste verte reiken en daarmee zullen de prominente woonreuzen het aangezicht worden voor het Ringerskwartier. De nieuwe 'hotspot'.

"Je kunt genieten van de kade en het water, het terras en paviljoen, en kunt er wandelen en fietsen. Het Ringersplein is het hart van het nieuwe centrum, een unieke plek met karakter en historie, waar iets gebeurt, waar reuring is, en gelegen op slechts één brug van het oude centrum", aldus BPD.

De nieuwe woontorens hebben hun naam de Bonbon, de Cacao en  de Waaier te danken aan de historische plek met de naast gelegen omgetoverde monumentale chocoladefabriek. Verspreid over de drie gebouwen worden er in de eerste fase 148 woningen verkocht, die in juni in de verkoop zullen gaan.

De woningen variëren van starterswoningen met een prijs van 254.000 euro tot een penthouse waar je ruim een 1,1 miljoen voor neerlegt. "Alle appartementen zijn de prijs inclusief parkeerplaats in de overdekte garage, met uitzondering van de startersappartementen. Naar verwachting gaan de woningen in het tweede kwartaal van 2024 in de bouw."

Met de omgetoverde Ringersfabriek en de drie woonreuzen van 50 of 35 meter hoog is het Ringerskwartier nog niet volledig. De 27 meter hoge Pastille komt daar nog bij. In totaal zullen er in het gebied 273 woningen worden gerealiseerd. "Er komen 213 koopwoningen waarvan 58 sociale koop. Plus 60 huurwoningen in de Cacao waarvan 24 sociaal en overig middel dure huur."
Pin It
Bekeken: 3417x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/