Koningsdag. Een groot nationaal feest waar zo'n beetje heel Nederland aan meedoet. Ook in de stad Alkmaar wordt feest gevierd. En dat levert altijd een hoop bende op. Het is traditie geworden om met een groepje suppers door de grachten te varen om die bende er weer uit te vissen en inmiddels zijn er ook mensen die aan wal zwerfvuil opruimen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Wie vrijdag mee wil helpen met de Sup it Up & Trashwalk is van harte welkom. El Kombi Sup heeft supboards voor wie er zelf geen eentje heeft. Opruimmaterialen worden ook geleverd.  De helden van Actief Talent varen met hun boot de Grachtwacht ook weer mee. Enige ervaring met suppen is handig, maar wie dat niet heeft en toch wil meevaren, krijgt vooraf van 08:45 tot 09:15 uur een lesje. Kinderen vanaf 12 jaar mogen zelf suppen, mits er een ouder/verzorger bij is die zelf kan suppen.

Aanmelden is nodig en kan via elkombi.nl (gratis ticket bestellen). Tussen 09:30 en 10:00 uur zijn de inloop en de voorbereiding bij de El Kombi Steiger aan de Baansingel. Van 10:00 tot 12:00 uur wordt zwerfvuil ingezameld en aansluitend wordt het gesorteerd, onder genot van thee of koffie.
Pin It
Bekeken: 1310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/