Donderdag is de wens van medewerkers van het Oudorper bedrijf Triple in vervulling gegaan. Samen met Stadswerk072 en The Pollinators hebben ze grasvelden en stroken in hun omgeving ingezaaid om straks van een bloemenzee te kunnen genieten. "Enorm bedankt Triple Universe voor jullie leuke vraag! Wat wordt dat straks een mooi uitzicht vanuit het kantoorpand."

Triple benaderde Stadswerk072 in februari met de vraag om de biodiversiteit op het bedrijventerrein van Oudorp te vergroten. De groenbeheerder werkte daar graag aan mee. "Eerst hebben we de grond, van maar liefst 1,2 hectare beheersomzetting van het Industrieterrein Oudorp, voorbewerkt voor bloemrijk gras. Daarna hebben we 640 m2 bewerkt en zaaiklaar gemaakt. En vandaag hebben we samen met de vrijwilligers van Triple, The Pollinators en een hond de 640 m2 ingezaaid met inheemse bloemen!" Stadswerk-medewerkers Frits Oudshoorn en Kevin Bruin gaven achteraf uitleg over de nut en noodzaak van biodiversiteit en van maaibeheer.

Triple startte de actie in het kader van 'Earthweek - A Diary of the Planet'. The Pollinators sloten zich aan met hun campagne 'Voer De Bij Bij' en leverden het zaaigoed. Wie net als de Triple-medewerkers graag meer kleur in de omgeving ziet kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto's: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 1690x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/