Vrijdagochtend rond 07:50 is er een ongeluk gebeurd op de N9. Ter hoogte van Bergen zijn een personenauto en een vrachtwagen op elkaar geklapt.

"De bestuurder van de auto is dusdanig gewond geraakt dat hij naar het ziekenhuis is gebracht", vertelt  een persvoorlichter van de politie. De vrachtwagenchauffeur is flink geschrokken, maar bleef ongedeerd.

Volgens een agent ter plaatse reed de auto, een Tesla, op automatische piloot en zat de bestuurder een bakje kwark te eten. Of dit de aanleiding voor het ongeluk is geweest, is vooralsnog niet bekend.

De weg ligt bezaaid met brokstukken van beide auto's, waardoor de N9 van beide zijden voor onbekende tijd is afgesloten. Een berger zal langskomen om de restanten van de weg te ruimen en de auto's weg te slepen.
Het verkeer wordt omgeleid via de parallelweg.
Pin It
Bekeken: 5843x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/