Aquariumvereniging Hugo Aqua hield afgelopen dinsdag weer een aquariummarkt in buurthuis De Ezel, in Heerhugowaard. Er konden allerlei aquariumspullen worden gekocht. Ook boeken en tijdschriften waren er te verkrijgen.

Naast aquariumspullen kopen konden bezoekers op deze markt ook de kwaliteit van hun aquarium testen. Wie een foto van zijn aquarium meenam kon daar tips over krijgen. En voor wie een afgesloten pot met aquariumwater meenam, was het ook nog mogelijk om de kwaliteit van het aquariumwater op de proef te stellen.

Henk Sieraad, voorzitter van aquariumvereniging Hugo Aqua, merkt dat veel mensen niet weten hoe ze een aquarium moeten onderhouden. "90 procent van de aquariumeigenaren gaat er gewoon niet goed mee om." Dit keer waren er zo'n tien mensen aanwezig bij de markt. De markt wordt één keer paar jaar gehouden. Dit is het vijfde jaar dat de markt plaatsvindt.

Henk is voorzitter van Hugo Aqua sinds 1999 en is al heel lang geïnteresseerd in aquaria. "Er gebeurt altijd wat, het is heel rustgevend. Ze noemen een aquarium ook wel een levend schilderij." Zelf zit Henk sinds 1986 bij de vereniging die bestaat uit ongeveer 50 leden. "Word lid van een vereniging en vraag om advies", is de tip die Henk zou willen meegeven aan mensen die graag zelf een aquarium willen.
Pin It
Bekeken: 1008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/